Onze vrienden

Als eerste natuurlijk onze vrijwilligers

Op de eerste plaats natuurlijk alle vrijwilligers bedankt die in wat voor vorm dan ook hun bijdrage leveren. Omdat er inmiddels geen beginnen meer aan is om iedereen bij naam te noemen, en omdat we niemand willen vergeten; geen lange lijst met namen. Daarvoor in de plaats een enorme dankjewel!

SintShowPaleis steunt het goede doel!

SintShowPaleis zorgt met zijn Sint en Pieten ieder jaar weer voor een groot feest voor alle kinderen. Maar we willen graag nog iets extra’s doen. We vinden dat we ook iets moeten doen voor kinderen die niet zomaar naar de shows van SintShowPaleis kunnen komen. In de voorgaande jaren hebben we een steentje bijgedragen aan stichting VOKK, Villa Pardoes, Stichting Opkikker,’t Lantaarntje,Stichting de Luchtballon, de Sterre Stichting, Ronald MC Donaldhuis, Stichting Twentse Ambulance Wens en Mappa Mondo. De laatste jaren houden we het meer lokaal en hebben we ons steentje bijgedragen aan Speeltuinvereniging ‘De Blekkerhoek’ te Raalte, De Raalter Oranjevereniging, KansPlus en het Yoooo! Jeugdorkest.

Wij van SintShowPaleis zijn er trots op dat we op onze manier een steentje kunnen bijdragen om het allemaal wat mooier te maken en doen dat dan ook van ganzer harte. Daar is waar het om draait rond 5 december…